Έκτακτα γεγονότα…


Η χοροεσπερίδα έγινε (επιτέλους!)
Μετά από τη μεγάλη αναστάτωση που δημιουργήθηκε ύστερα από την φωτιά του Πολιτιστικού, η χοροεσπερίδα τελικά έγινε στο Bullseye Club. Ήταν μια πρώτη απόπειρα να κάνει το σχολείο μας χοροεσπερίδα σε club και για αρχή δεν ήταν κακή. Οι γνώμες διίστανται και οι απόψεις είναι πολλές. Σίγουρα πάντως κερδίσαμε μια εμπειρία και η επόμενη θα είναι πιο πετυχημένη (όποια και αν είναι αυτή).




Βαθμοί σε κρίση!!!
Κάποιοι θα προτιμούσαν τον τίτλο «Μαθητές σε κρίση» ή ακόμα και «Γονείς σε κρίση», καθώς οι αντιδράσει δεν είναι πάντα οι αναμενόμενες. Κάποιοι αγόρασαν ήδη αεροπορικό εισιτήριο για την άλλη άκρη της Γης, κάποιοι κρύβουν αιχμηρά αντικείμενα από τώρα (για ευνόητους λόγους) και κάποιοι άλλοι το αντιμετωπίζουν πιο ψύχραιμα. Η ημέρα είναι πιο περίπλοκη, καθώς πρώτη φορά θα συνδυαστούν οι βαθμοί με την αποκριάτικη γιορτή. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Οι βαθμοί θα δοθούν 10 – 12&30. Άρα θα γίνουν 2 ώρες μάθημα. Σε αυτές τις δύο ώρες, καθηγητές και μαθητές θα μασκαρευτούμε και θα κάνουμε αποκριάτικο πάρτι.
Απ’ ότι καταλάβατε οι καθηγητές μάλλον θα δώσουν τους βαθμούς μεταμφιεσμένοι… 




Ο πάγκος της Περιβαλλοντικής Ομάδας
Όπως και τα Χριστούγεννα, έτσι και σε αυτό το τρίμηνο, η ομάδα της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης θα πουλά καλοκαιρινές, υφασμάτινες τσάντες σε πολύ καλή τιμή, καθώς επίσης και ανοιξιάτικα λουλούδια την ημέρα των βαθμών. Προετοιμαστείτε, πάρτε λεφτά μαζί σας και ετοιμαστείτε!




                                                                                        
                                                                                        Δημήτρης Φειδάνογλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα σχολικά χρόνια των παππούδων μας (1950-1960) Β΄ Μέρος

Τα σχολικά χρόνια των γονιών μας (1970-1980)

30 χρόνια μετά.... η συνάντηση δύο φίλων