#Earth_Hour_2013




Εάν αναρωτιέστε τι έγινε το περασμένο σαββατόβραδο έχω την απάντηση για όλους εσάς. Εκτός από τις γνωστές εξόδους που καθιερώνονται τα Σάββατα, στις  23/03/13 πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο άλλωστε η πασίγνωστη καμπάνια «Ώρα της Γης». Ένα φαινόμενο που με τα χρόνια έχει αποκτήσει παγκόσμιο χαρακτήρα και υποστηρίζεται από πολλούς. Για όσους χρειάζονται μερικές πληροφορίες, στην Ώρα της Γης, που ορίζεται στις 20:30 μμ , κλείνουμε τα φώτα για μία ώρα τουλάχιστον, υποδεικνύοντας με αυτή την πράξη, σεβασμό στον πλανήτη που όλοι κατοικούμε!

Φέτος η καμπάνια αυτή εμπλουτίστηκε με πολλές "προκλήσεις" ανθρώπων παγκόσμια! Η γνωστή φράση «I Will If you Will» ή αλλιώς «Θα το κάνω αν το κάνεις» ήταν το "μότο" που προώθησε αυτές τις προκλήσεις. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παρακάτω βίντεο:





Ο κόσμος μπορούσε να συμμετέχει με κάθε τρόπο στην ώρα της Γης ακόμα κι από τα social media όπως το Twitter με ένα απλό "mention" στο #EartHourOfficial.




Η απήχηση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή όπως και τα αποτελέσματα  άλλωστε, ειδικότερα στην Ελλάδα αφού συμμετείχαν στην καμπάνια η Βουλή των Ελλήνων, η γέφυρα Ρίου-Αντίρριου, ο Λευκός Πύργος της Θεσσαλονίκης, η Ξάνθη και, φυσικά από την Αθήνα, ο λόφος της Ακρόπολης μαζί με πολλές άλλες πόλεις. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα!




Αφού πραγματοποιήθηκε και φέτος η Ώρα της Γης, πραγματοποιήθηκε και ο στόχος μας! Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν ! Άντε και του χρόνου!
#
EarthHour  #wwf   #greece   #athens   #iwillifyouwill #congrats






Γιώργος Παπαδόπουλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα σχολικά χρόνια των παππούδων μας (1950-1960) Β΄ Μέρος

Τα σχολικά χρόνια των γονιών μας (1970-1980)

30 χρόνια μετά.... η συνάντηση δύο φίλων