Νέα χρονιά, νέα σχέδια!

Το μπλογκ μας ανανεώνεται! Κάθε μήνα το σχέδιο ενός μαθητή ή μαθήτριας θα "ντύνει" το ιστολόγιο του σχολείου μας. Ο μήνας που διανύουμε έχει την υπογραφή της Μαρίας Χαντζαρίδου από το Γ3. Περιμένουμε τις δικές σας εικόνες, τα σχέδια και τις ιδέες σας!

Το Ζ είναι υπό κατασκευή....

Σχόλια

  1. Θελω να σας συγχαρω για αυτο το "'δροσερο" μπλογκ, καθως χαραζετε νεους σχολικους δρομους, περα απο τους καθιερωμενους, μετατρεπετε τη γνωση σε μια ευχαριστη και ευφανταστη διαδικασια, μεσα απο την εκφραση ποικιλων αποψεων και συνασθηματων των μαθητριων και μαθητων. Θα μας συντροφευετε στην ταξη καθως διδασκω θρησκευτικα και ιστορια στην β και γ γυμνασιου. Ελπιζω να μπορεσουμε να σας επισκεφτουμε και φετος, να γνωριστουμε και να μας ερθετε κι εσεις, για μια παρουσιαση του ιστολογιου σας. Καλη αρχη!!!!! Μενικη βιλμα, καθηγητρια, 1ο γυμνασιο αρτεμιδας, αττικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτικό, πραγματικά χαίρομαι που υπάρχουν νέες ιδέες.Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντώνης Σκλαβούνος9 Οκτωβρίου 2013 στις 12:01 μ.μ.

    Εύχομαι καλό και δημιουργικό "ταξίδι" και αυτή τη χρονιά. Το μονοπάτι έχει ήδη ανοίξει και περιμένει τους νέους οδοιπόρους για να το πάνε παραπέρα.... Με το σακίδιο στον ώμο, είμαστε έτοιμοι για νέες-συγκλονιστικές περιπέτειες...
    Σε αναμονή λοιπόν... και για να μην ξεχνιόμαστε.... ήρθε η ώρα να "βγάλουμε γλώσσα"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!
      Η νέα συντακτική ομάδα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα σχολικά χρόνια των παππούδων μας (1950-1960) Β΄ Μέρος

Τα σχολικά χρόνια των γονιών μας (1970-1980)

30 χρόνια μετά.... η συνάντηση δύο φίλων