Έκτακτα (και τελευταία αυτή τη φορά!)

Νομίζατε ότι έτσι εύκολα τελειώσαμε; Έννοια σας και οι ειδήσεις δεν τελειώνουν έτσι εύκολα... Έχουμε λοιπόν δύο νέα του σχολείου τα οποία μας απασχόλησαν ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό. Δύο μεγάλες εκδηλώσεις σε σχέση με το σχολικό πρόγραμμα. Για να δούμε, λοιπόν, τι έγινε τον τελευταίο καιρό:
 
Σάββατο 25 Μαΐου

Ένα ωραίο δροσερό απόγευμα στην πλατεία των Σουρμένων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης (παρουσίαση μαθητικών εκδηλώσεων, πολιτιστικών προγραμμάτων δήμου και πολιτιστικών συλλόγων), παρουσιάστηκαν τα προγράμματα του σχολείου για τη φετινή χρονιά. 
Συγκεκριμένα, είδαμε ένα πολύ ωραίο βίντεο από τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ομάδας, την παρουσίαση της περιβαλλοντικής ομάδας, εικόνες από τη δημιουργία του ιστορικού ντοκιμαντέρ με θέμα την ιστορία του ραδιοφώνου, μια σύντομη παρουσίαση της θεατρικής ομάδας και φυσικά ένα βίντεο για τη δουλειά της ομάδας του "Βγάζω Γλώσσα". 
Επίσης, η ομάδα χορού που οργάνωσε η κα Β. Τσιακίρη χόρεψε παραδοσιακούς χορούς από τη Θράκη και τέλος, απολαύσαμε τις δημιουργίες των παιδιών από τα μαθήματα της τεχνολογίας και των εικαστικών, με υπεύθυνες καθηγήτριες την κα Μ. Σταμπέλου και την κα Μ. Ανδρουτσοπούλου



 
Τετάρτη 19 Ιουνίου


Η μεγάλη βραδιά των παιδιών της Γ΄Γυμνασίου! Στην αποχαιρετιστήρια χοροεσπερίδα έγινε η προβολή του αναμνηστικού βίντεο με φωτογραφίες από προηγούμενα χρόνια, γιορτές, εκδηλώσεις, εκδρομές, κλπ, το οποίο επιμελήθηκε ο κος Α. Σκλαβούνος. Επικράτησε πολλή συγκίνηση για τα περασμένα χρόνια του Γυμνασίου! Περάσαμε πολύ καλά, χορέψαμε, διασκεδάσαμε, γελάσαμε και ενωθήκαμε για άλλη μια φορά. Επίσης, την ίδια μέρα παρουσιάστηκε το έργο της θεατρικής ομάδας του σχολείου, αλλά για αυτό το θέμα θα ακολουθήσει αναλυτικό άρθρο!
  Καλά να περνάτε!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα σχολικά χρόνια των παππούδων μας (1950-1960) Β΄ Μέρος

Τα σχολικά χρόνια των γονιών μας (1970-1980)

30 χρόνια μετά.... η συνάντηση δύο φίλων