Καλώς ήρθατε στον κόσμο των S1ngles!




Χμμ... τι σημαίνει να είσαι Single? Με τα λογικά δεδομένα σημαίνει να είσαι μόνος, ανύπανδρος, γενικότερα όχι σε σχέση, όμως μέσα από την τηλεοπτική σειρά "s1ngles" μαθαίνουμε τη σημασία της παρέας και τον δεσμό ανάμεσα στους φίλους μας.

Το "concept" από το οποίο εμπνεύστηκε η σειρά είναι ότι το κάθε επεισόδιο  έχει διαφορετικό θέμα. Η ιστορία εκτυλίσσεται κανονικά, (σε 3 κύκλους) όμως όπως ανέφερα κάθε επεισόδιο ξεκινάει με μια θεωρία για την ζωή, τις λεγόμενες "Θεωρίες της Ράνιας" και ύστερα τις βλέπουμε στην πράξη. Καθώς βλέπουμε την υπόθεση του επεισοδίου οι ηθοποιοί λένε τις απόψεις τους πάνω στο θέμα, αλλά όχι μόνο αυτό, όμορφα τραγούδια συνοδεύουν τις σκηνές και οι μοναδικές ατάκες των χαρακτήρων κάνουν την σειρά ξεχωριστή.

Θα την σύστηνα ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει ένα ωραίο απόγευμα αλλά και σε όποιον είναι μπερδεμένος με τα γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή του. Οι "Singles" θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές και πιθανόν μια άλλη οπτική γωνία για την ζωή.(Εδώ να πω ότι θα ήταν κατάλληλο για ανθρώπους άνω των 12)




Παρακάτω είναι μια λίστα των χαρακτήρων :

ΡΑΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ: Η Ράνια είναι μία γυναίκα που έχει μάθει να ζει μόνη της, χωρίς άντρες και χωρίς φίλους. Είναι ένας εγωκεντρικός χαρακτήρας που νομίζει πως συνεχώς έχει δίκιο και κριτικάρει τους πάντες γύρω της. Νευριάζει με το παραμικρό και έχει στόχο στη ζωή της να πετύχει στη δουλειά της και να κάνει καριέρα.

ΛΙΛΑ ΣΤΕΝΗ: Η Λίλα είναι μία γυναίκα που προτεραιότητά της είναι οι φίλοι της και οι άντρες της. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την παρέα της και ειδικότερα θέλει να βοηθάει τους άλλους ανθρώπους να λύσουνε τα ερωτικά τους προβλήματα. Δεν ονειρεύεται να κάνει καριέρα, παρόλο που έχει δουλέψει ως μοντέλο.

ΜΑΡΩ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ: Η Μάρω είναι μία γυναίκα που ονειρεύεται από μικρή γάμους και νυφικά. Ψάχνει να βρει τον πρίγκιπα της σε μία πόλη που υπάρχουν μόνο άντρες πρόθυμοι να κάνουν σχέση για μία μόνο βραδιά. Δυστυχώς η Μάρω το συνειδητοποιεί γρήγορα αυτό και «συμβιβάζεται» σε μία σχέση με τον Ορέστη.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ: Ο Ορέστης είναι ένας άντρας που του αρέσει η καλοπέραση και οι γυναίκες. Το παίζει σκληρός, αλλά κατά βάθος είναι ερωτευμένος με τη Μάρω. Για να την ξεπεράσει αργότερα ταξιδεύει σε χώρες του εξωτερικού βοηθώντας τον Μπίλη σε μία υπόθεση. 
ΑΡΘΟΥΡΟΣ: Ο Αρθούρος είναι ένας ντροπαλός άνθρωπος, που έχει κόμπλεξ με το όνομά του και φοβάται να μιλήσει στις γυναίκες, ιδίως στη Λουίζα με την οποία είναι και ερωτευμένος. Στην προσπάθεια της Λίλας να τον βοηθήσει ερωτεύονται με αποτέλεσμα η Λίλα να κάνει την πρώτη της μόνιμη σχέση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΑΚΗ: Η Κατερίνα είναι αδέξια και αφελής. Παρ' όλα αυτά έχει όνειρο να κάνει καριέρα στη δημοσιογραφία. Η τύχη της λέει να κλειστεί σε ένα δωμάτιο και να παραιτηθεί από τη ζωή, όμως εκείνη δε λέει να το βάλει κάτω κι έτσι μπλέκει σε ντροπιαστικές καταστάσεις.

ΦΩΤΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ: Ο Φώτης είναι ρομαντικός, χαλαρός και αθώος. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος, όσο σκληρός κι αν είναι, κρύβει μέσα του έναν καλόκαρδο χαρακτήρα και ανέχεται τη συμπεριφορά οποιουδήποτε δίνοντας αμέτρητες ευκαιρίες στους ανθρώπους. Το γεγονός πως είναι τόσο καλός άνθρωπος τον καθιστά θύμα εκμετάλλευσης στους άλλους και καταλήγει πάντα χαμένος.

ΝΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Περιστερόπουλος είναι δόκιμος στον στρατό και είναι αυτό που λέμε «γνήσιο ρεμάλι». Πίνει, ρεύεται, πλένεται σπάνια και ζει φορτωμένος στη ζωή των άλλων. Είναι ένα «παράσιτο» που έχει σκοπό ζωής να ζήσει στον καναπέ του, βάζοντας άλλους να κάνουν τις δουλειές του.

ΜΑΚΗΣ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ: Ο γλυκούλης Μάκης είναι ανόητος, ηλίθιος και αφελής. Όλοι όμως τον συμπαθούν, επειδή παρά το γεγονός του ότι έχει άδεια οπλοφορίας δε θα πείραζε ποτέ κανέναν. Λέει συνεχώς ανοησίες, αλλά καμιά φορά "πετάει" και καμία καλή ιδέα.

ΤΖΑΜΠΑ: Ο Τζάμπα από παιδί έχει "μαλώσει" με τα λεφτά. Απεχθάνεται κάθε αντικείμενο πολύτιμης αξίας και προτιμά έναν φίλο από ένα dvd recorder, καθώς όπως λέει εκείνος "Η αγάπη, ο έρωτας και η φιλία δεν αγοράζονται." Έχει ως σκοπό ζωής να ταξιδέψει κάνοντας οτοστόπ και να γνωρίσει νέους τόπους και ανθρώπους.


 



Πρωταγωνιστές:





Και για μην σας αφήσω έτσι ξερά, ορίστε το αγαπημένο μου τραγούδι τίτλων της σειράς :  



Πηγές : http://el.wikipedia.org/wiki/Singles
http://s1ngles.gr/

Σχόλια

  1. Μπράβο Φίλιππε!!! Τέλειο άρθρο! Και εγώ είμαι φαν των S1ngles... Είναι και εμένα το αγαπημένο μου σίριαλ... Το τραγούδι των τίτλων θεϊκό...
    Αλλά είχα την εντύπωση πως ήταν 4 κύκλοι:
    S1nles
    S1ngles 2
    S1ngles 2 1/2
    S1ngles 3...
    Αγαπώ S1ngles!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάννυ Χατζηαργύρη <3
    Μαρία Σολωμού <3
    Καλύτερη σειρά που υπήρξε ποτέ στην τηλεόραση κατά την γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή πρόταση, αν καταφέρω να δω κάποιο σήριαλ το απόγευμα θα το δοκιμάσω. Και το τραγούδι πολύ καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίκιο έχεις Δημήτρη,αλλά το 2 1/2 είναι προέκταση του 2ου στην ουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως, απο όλους τους κύκλους, έχω ξεχωρίσει αυτό το τραγούδι. Ακούστε το :)


    http://www.youtube.com/watch?v=DzZXgCVYH8s&list=UUgkNrFyIW6ZeQoGbrcyu0lA&index=5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Εύα!!! Ευτυχώς που δεν το άκουσα μετά το μεσημεριανό... :Ρ
      Όντως, Φίλιππε, τώρα που το λες έχεις δίκιο...

      Διαγραφή
  6. singles or not singles, just think how singles or not you feel in your life.ώοννε οσόπ ιοιεδά ή ιοτάμεγ οπά ςιτ ςιεσέχσ ςασ.ωχέ ιεσήθυολοκαραπ
    ηλό ητ άριεσ.ςέλλοπ ιο ςείρωεθ ςολλές αικ ιο ςιεξάρπ.Κοινή γάρ η τύχη καιτο μέλλον αόρατον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελένη, υποκλίνομαι! Μπορείς να το αποκρυπτογραφήσεις; διαβάζω κάποιες λέξεις, αλλά δεν μπορώ να βγάλω νόημα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Δεν είχα κάποια τέτοια πρόθεση, αλλά μιας και το ανέφρερες, παρτο σαν προσβολή να έχουμε καμιά κοντρά ;)

      Διαγραφή
  9. Φαν των singles επίσης!!! Αγαπημένη Μαρία Σολωμού!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ προτιμώ τη λιλα που είναι θεά. Μου αρέσει πραγματικά πολύ αυτή η σειρά. Απλά όταν ξεκίνησα να την βλέπω ξεκίνησα από τον δεύτερο κύκλο και ίσως για αυτό ποτέ δεν μπόρεσα να δω ολόκληρο τον πρώτο. Μου φαίνεται πολύ μουντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα σχολικά χρόνια των παππούδων μας (1950-1960) Β΄ Μέρος

Τα σχολικά χρόνια των γονιών μας (1970-1980)

30 χρόνια μετά.... η συνάντηση δύο φίλων