Οι αποφάσεις και τα σχέδια μας για το 2014!




Ποιες είναι οι αποφάσεις και τα σχέδια που έχουν τα μέλη της συντακτικής ομάδας για το 2014!
 

Φέτος θέλω να ξεκινήσω κάποιες καινούριες δραστηριότητες στον ελεύθερό μου χρόνο και να περάσω καλά με την οικογένεια και τους φίλους μου !
Δάφνη Περισιανίδη

Ελπίζω το 2014 να είναι καλύτερο από το 2013 όσον άφορα τις σχέσεις με τους φίλους μου, τις επιδόσεις μου στο άθλημα που έχω επιλέξει και υγεία !!
Κεραμιδά Μάγια

Θα ήθελα το 2014 να βελτιώσω τις σχέσεις μου με την οικογένειά μου και γενικότερα όλα τα άτομα γύρο μου και να ασχοληθώ περισσότερο με το τι θέλω εγώ και όχι ό,τι θέλουν οι άλλοι.
Κωνσταντίνος Σιδέρης




Θα ήθελα για το 2014 να είμαστε όλοι χαρούμενοι και να βρίσκουμε κάθε μέρα κάτι όμορφο στον κόσμο, να το εκτιμάμε και να χαμογελάμε με αυτό άπλως επειδή υπάρχει ... Θα ήθελα επίσης να οργανωθώ κάπως περισσότερο για να έχω τον χρόνο να κάνω κάποια καθημερινά πράγματα που δεν προλάβαινα πάντα ...
Έλενα Χρηστίδη

Εύχομαι το 2014 να είναι πιο αισιόδοξο απ' ότι η περσινή χρονιά! Εύχομαι να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εμένα γιατί την περσινή χρονιά ήμουνα πολύ πιεσμένη όσον αφορά τον χρόνο και έτσι δεν είχα αρκετό χρόνο για εμένα, τις δραστηριότητες μου όπως και την οικογένεια μου!
Μαρία Στερκάι

Εύχομαι  το 2014 να εινα χαρούμενο ΟΧΙ σαν το 2013, και να μπορώ να συνεχίσω κανονικά το άθλημα μου σαν τερματοφύλακας!!!
Βαγγέλης Σαργκσιάν




Ελπίζω να καταφέρω να τελειώσω τη συγγραφή του βιβλίου μου και να αποκτήσω πραγματικούς φίλους γιατί όλοι έχουμε εμπειρίες με φίλους αλλά ήταν πραγματικές;........ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!!!
Μιχαήλ-Άγγελος Καρακάσης

Λοιπόν... καταρχήν θα ήθελα να βάλω σε μια τάξη τον εαυτό μου. Γιατί πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι πολύ είμαι τεμπέλα! Υστέρα θα ήθελα να πω, όπως κι όλοι οι άλλοι από ότι βλέπω, ότι το 2013 δεν ήταν κι το καλύτερο κι ελπίζω να είναι καλύτερο για όλους μας.
Μαρία Χαντζαρίδου

Εύχομαι να είναι πολύ καλύτερο το 2014, θα ήθελα να επικεντρωθώ περισσότερο στα μαθήματά μου και να βγάλω 20/20 στα Τρίμηνα που έρχονται.
Θάνος Κουτσοστάθης



Φέτος, θα ήθελα να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να βγαίνω με τις φίλες μου. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και χαρά!
Ελένη Μπουρνά 

Για το 2014 θέλω να κάνω Σουπερ γυμναστική και θέλω να διαβάζω ποιο πολύ και να μην κάθομαι στο λάπτοπ για πολλές ώρες.
Φώτης Γιάχεια

Φέτος θα ήθελα να πάρω έναν καλύτερο βαθμό και γενικά να φτιάξω τα πράγματα που δεν κατάφερα πέρσι και να μην κάθομαι πολύ στο ίντερνετ.
Κατερίνα Μαλανδράκη

Για αυτό τον χρόνο θα ήθελα να περάσω την τάξη χωρίς να μείνω μετεξεταστέα.
Αγγελική Μίχου




Να τα πάω καλύτερα στα μαθήματα, να κάνω τρύπα, να κάνω πλάγιους και να βγάλω 120 πους απς!
Νίκος Σώκος

Να τα έχω καλά με τους γονείς μου (μελέτη και συγκέντρωση)
Να τα πάω καλύτερα στα μαθήματα.
Να κάνω τρύπα.
Να φτιάξω σώμα.
Άγγελος Αντωνόπουλος

Να μην πάω Λύκειο, να μείνω στο Γυμνάσιο.
Αντώνης Πρόφης

Σχόλια

  1. Oπότε ας ευχηθήμουμε οι ευχές μας να πραγματοποιήθουν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα σχολικά χρόνια των παππούδων μας (1950-1960) Β΄ Μέρος

Τα σχολικά χρόνια των γονιών μας (1970-1980)

30 χρόνια μετά.... η συνάντηση δύο φίλων