Το Πολυτεχνείο ζει! Η γιορτή της 17ης Νοεμβρίου 2013



 

Η φετινή γιορτή της 17ης Νοεμβρίου ήταν γεμάτη ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις. Είχε όπως πάντα πολλή μουσική, με τα παιδιά της χορωδίας που τραγούδησαν τραγούδια από τo "Λαέ της Λιλιπούπολης" ως το "Bella Ciao" και μια καινούργια συμμετοχή, αυτή του Βαγγέλη Φιαμπόλη με το μπουζούκι του!



Προβλήθηκαν ένα σπάνιο απόσπασμα από την ιστορική παράσταση του Μεγάλου μας Τσίρκου με την Καρέζη και τον Καζάκο, αποσπάσματα συνέντευξης του Μ. Θεοδωράκη και ένα βιντεάκι με τους ίδιους τους μαθητές στο ρόλο... μαθητών!


Τέλος, τα παιδιά παρουσίασαν ένα δρώμενο με θέμα την εξέγερση του Πολυτεχνείου, με μια δυναμική και ... απρόσμενη είσοδο στην αίθουσα, που προκάλεσε έκπληξη!


Η γιορτή της 17ης Νοεμβρίου οργανώθηκε από τις καθηγήτριες Ε. Αναγνωστάκη, Ε. Γιαννοπούλου, Β. Σωτηροπούλου και Ντ. Φράγκου. Η κα Β. Σωτηροπούλου επιμελήθηκε όπως πάντα τη μουσική και τη χορωδία, ο κος Αντώνης Σκλαβούνος επιμελήθηκε τη σκηνοθεσία και το μοντάζ του βίντεο, και ο κος Αλεξόπουλος ήταν υπεύθυνος της προβολής. Ο Νίκος Ζαβερδινός ήταν πίσω από το άγρυπνο μάτι της κάμερας καταγράφοντας τα πάντα!
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους και όλες!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα σχολικά χρόνια των παππούδων μας (1950-1960) Β΄ Μέρος

Τα σχολικά χρόνια των γονιών μας (1970-1980)

30 χρόνια μετά.... η συνάντηση δύο φίλων