MADWALK 2013: Ένα θέαμα που μας αρέσει!

Feel your heart. Watch the fashion. Enjoy the music.


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έρχεται το MADWALK, ένα μοναδικό show που πραγματοποιείται εδώ και δύο χρόνια με μεγάλη επιτυχία, καθώς είναι το μόνο show που καταφέρνει να ενώσει δύο σύγχρονες και επίκαιρες τέχνες που απασχολούν πολλούς από εμάς! Μόδα & μουσική, ένας συνδυασμός που καθηλώνει χιλιάδες τηλεθεατές στις τηλεοράσεις τους και άλλους ακόμη πιο φανατικούς στα στάδια που πραγματοποιείται το show



Κάθε χρόνο συγκεντρώνονται δεκάδες σχεδιαστές μόδας μαζί με διάφορους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο και δουλεύοντας για αρκετές εβδομάδες βγάζουν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Στο live,οι σχεδιαστές μόδας καταφέρνουν να αναδείξουν την κολεξιόν τους για την ερχόμενη σεζόν, συνδυάζοντας την με την μουσική των καλλιτεχνών!




Φέτος το
MADWALK θα πραγματοποιηθεί στο «Αθηνών ΑΡΕΝΑ» την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013. Οι σχεδιαστές μόδας που λαμβάνουν μέρος φέτος είναι οι : Apostolos Mitropoulos, Deux Hommes, Konstantinos Melis by Laskos, Stelios Koudounaris, Sotiris Georgiou, Δημήτρης Πέτρου, Natar Γεωργίου, μαζί με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες! Παρουσιάζουν η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με την Βίκυ Καγιά.

,


Περισσότερες πληροφορίες στα :
www.madwalk.gr και www.mad.gr

και στα
social media!


                                                                                                        Γιώργος Παπαδόπουλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα σχολικά χρόνια των παππούδων μας (1950-1960) Β΄ Μέρος

Τα σχολικά χρόνια των γονιών μας (1970-1980)

30 χρόνια μετά.... η συνάντηση δύο φίλων