Χορεύοντας με τη Λάουρα Νάργες!

Συνέντευξη στο μπλογκ "Βγάζω γλώσσα"


 

Πώς ξεκίνησαν όλα;
Η σύμπτωση ήταν ιδανική! Η Λάουρα Νάργες κάνει πρόβες στη σχολή χορού όπου εμείς (η Ιωάννα, η Αλεξάνδρα και η Κατερίνα) κάνουμε μαθήματα χορού. Αρχικά, σκεφτήκαμε να της ζητήσουμε αυτόγραφα, αλλά τελικά πήραμε το θάρρος να της ζητήσουμε μια συνέντευξη για το μπλογκ μας. Η Λάουρα ενθουσιάστηκε με την ιδέα και δέχτηκε αμέσως. Στη συζήτηση μας την ρωτήσαμε διάφορα σχετικά με το παρελθόν της, τα μέλλοντικά της σχέδια αλλά και το Dancing with the stars!

Μέλη της συντακτική ομάδας του μπλογκ με τη Λάουρα Νάργες



Λίγα λόγια για τη Λάουρα Νάργες 


Η Λάουρα Νάργες είναι γεννημένη στις 8 Αυγούστου του 1990 στη Γερμανία.  Από μικρή ηλικία της άρεσε ο χορός και η μουσική, ιδιαίτερα το hip hop, και τρελαινόταν με την Britney Spears. Στα 17 της χρόνια αποφασίζει να λάβει μέρος στον διαγωνισμό χορού «So you think you can dance» που ήταν και η αφορμή να έρθει στην Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί με πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει παρουσιάσει διάφορες εκπομπές, η κάθε μια με διαφορετικό περιεχόμενο. Στο παρελθόν παρουσίαζε εκπομπές στο MAD TV και έπειτα στην ΕΤ-1 μας ενημέρωνε για την τεχνολογία και για άλλα θέματα από την εκπομπή ESC. Το 2012 βρισκόταν στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ-1 με την εκπομπή ΟΛΑ 12. 
Τώρα πια στον ίδιο σταθμό, διεκδικεί ακόμα και μια θέση στον τελικό του Dancing with the Stars, αφού πέρασε ήδη στον ημιτελικό με την πολύτιμη, όπως λέει, βοήθεια του Κώστα Μαρτάκη.















Η Λάουρα κάθε εβδομάδα δίνει τον καλύτερό της εαυτό στο σόου, με πρόβες που διαρκούν μερικές φορές μέχρι και τις 3 το βράδυ, όπως μας είπε και η ίδια, προσπαθώντας  να εντυπωσιάσει κριτές και κοινό. Αν και με τους κριτές μερικές φορές δεν τα πάει τόσο καλά, όμως με το κοινό ποιος την πιάνει! Οι φανατικοί θαυμαστές της την υποστηρίζουν σε κάθε της βήμα! 
Η Λάουρα πριν ξεκινήσει την πρόβα


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης


Η συνέντευξη: μέρος Ι


Η συνέντευξη: μέρος ΙΙ


Μέλη της συντακτική ομάδας του μπλογκ με τη Λάουρα Νάργες

Ευχαριστούμε πολύ Λάουρα, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ζωή σου :D

Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο βγήκε !!!! Ήταν πολύ διασκεδαστικά όταν της πέρναμε συνέντευξη , όπως επίσης βλέποντας τα βίντεο και διαβάζοντας το άρθρο ;)
    Λάουρα , όταν δεις το άρθρο άφησε και σχόλιο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο όντως! Μπράβο στους εμπνευστές που κινήθηκαν πράγματι αστραπιαία για να το πετύχουν. Εδώ φαίνεται τι καταφέρνει κανείς όταν θέλει κάτι πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ Λάουρα!!! Περάσαμε όλοι καταπληκτικά και είμαιστε πολύ χαρούμενοι που έγινε αυτή η συνέντευξη!!! Κάλή επιτυχία την Κυριακή... <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά μπράβο σας πραγματικά...!!!
    Η συνέντευξη ήταν πολύ ωραία... :-D
    Λάουρα σ΄αγαπάμε και σε υποστηρίζουμε...
    Είσαι καταπληκτική...!!! :-P
    3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτικό το άρθρο.Μου αρέσει πολύ η Λάουρα Ναργες και έχω παρακολουθήσει στο παρελθόν κάποιες εκπομπές που είχε συμμετάσχει

    Δάφνη Περισιανιδη Α3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενδιαφέρουσα εμπειρία, πάνω από όλα γιατί το πήρατε όλο πάνω σας! (πρωτοβουλία, ραντεβού, ερωτήσεις, φωτογραφίες, βιογραφικά, κλπ). Μόνο που... τη γκαντεμιάσαμε την κοπέλα και βγήκε από το διαγωνισμό. Εμείς πάντως της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα σχέδια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία συνέντευξη και πολύ ωραίες ερωτήσεις...!!!
    Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είδατε την λαουρα και δεν με ενημερώσετε;; Αααα τέλειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα σχολικά χρόνια των παππούδων μας (1950-1960) Β΄ Μέρος

Τα σχολικά χρόνια των γονιών μας (1970-1980)

30 χρόνια μετά.... η συνάντηση δύο φίλων