Τι λένε τα άστρα;

 


Αυτή τη βδομάδα εγκαινιάζεται μια νέα σελίδα στο μπλογκ μας! Αν σας ενδιαφέρουν τα ζώδια, η συντάκτρια Δηιάνειρα Γιαλαμά θα σας ενημερώνει κάθε Δευτέρα για τις προοπτικές αλλά και τις ...κακοτοπιές της εβδομάδας! Κάντε απλά "κλικ" στην αντίστοιχη καρτέλα (πάνω και αριστερά). Περιμένουμε σχόλια και εντυπώσεις...

Σχόλια

  1. Σωτηροπούλου Βασιλική5 Νοεμβρίου 2012 στις 2:34 μ.μ.

    καλορίζικη Διηάνειρα....πολύ ωραία τα λες για τους σκορπιούς...μακάρι να γίνουν όπως τα λες...γιατί όπως θα ξέρεις έχουμε και έναν κρόνο που μας εποπτεύει και αν δεν τα κάνουμε καλά τη βάψαμε...(αυτό απ΄ότι ξέρω ισχύει για όλα ζώδια οπότε ας προσέχουμε όλοι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ, συμφωνώ! Για τους κριούς δεν τα βλέπω πολύ σωστά, άρα μάλλον φταίει ο Κρόνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρώ ότι η αστρολογία δεν είναι καν επιστήμη. είναι "κάτι" το οποίο εκμεταλλεύοντα κάποιοι "έξυπνοι" μόνο και μόνο για να βγάλουν χρήματα κοροιδεύοντας τον κόσμο.
    ναι, μου φαίνεται γελοίο να πιστεύει κάποιος ότι αν έχει γεννηθεί στις 27 οκτομβρίου του 1972 στις 15:23 το απόγευμα να πιστεύει ότι το μέλλον του είναι κατά κάποιον τρόπο τα άστρα και να παρακολουθεί τις κινήσεις της σελήνης και των άλλων πλανητών. ή άν η αφροδίτη πλησιάσει π.χ. τον ερμή κατά πολύ να επηρεαστώ και εγώ στη ζωή μου(ψυχολογικά, οικονομικά, κ.τ.λ)
    δεν ξέρω αλλά λίγες φορές είμαι τόσο απόλυτος σε ένα θέμα σαν και αυτό.

    και για να μην μπερδεύονται μερικοί, άλλο αστρονομία και άλλο αστρολογία...

    ..Αλεξης Ρουμμλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέξη, ίσως αν έμπαινες στην Ταμπέλα "Τι λένε τ'άστρα" θα έβλεπες ένα διάλογο που έχει ξεκινήσει εκεί.

      Προσωπικά μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου. Όσο για την εκμετάλλευση του θέματος και της αδυναμίας που δείχνουμε όταν θέλουμε να γνωρίζουμε τι θα συμβεί, είναι δεδομένο ότι υπάρχει μεγάλη απάτη στο θέμα.

      Παρόλα αυτά, η μελέτη των άστρων είναι παλιά τέχνη, όχι η Αστρονομία που είναι επιστημονικός κλάδος, αλλά και η Αστρολογία ίσως να έχει κάποια βάση.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα σχολικά χρόνια των παππούδων μας (1950-1960) Β΄ Μέρος

Τα σχολικά χρόνια των γονιών μας (1970-1980)

30 χρόνια μετά.... η συνάντηση δύο φίλων