Το blog μας πάει και στο χώρο της μουσικής...
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο μουσικός μας ανταποκριτής, θα είναι κοντά σας σε τακτική βάση για να σας ενημερώνει και να συζητά μαζί σας για θέματα που αφορούν τη μουσική. Ιδού, λοιπόν, το πρώτο του άρθρο. Καλή ακρόαση!!!!

… Ακόμη και χωρίς τίτλο, με μια εικόνα ,πιστεύω πως σας έκανα να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται να σας μιλήσω ! Όντως ,ναι θα μιλήσω για τον πλέον πιο νεανικό και «MAD» ραδιοφωνικό σταθμό. Στο παρακάτω άρθρο ακολουθεί μια μικρή περίληψη για κάθε ζωντανή εκπομπή του ραδιοφώνου, για τους παραγωγούς του και λίγες πληροφορίες για το ίδιο το ραδιόφωνο !

  Αρχικά το «MAD RADIO» λειτούργησε για πρώτη φορά στις 22    Νοεμβρίου του 2006 στην συχνότητα των 106,2 FM. Απευθύνεται κυρίως στο νεανικό κοινό και τα ρεπερτόριά του είναι ευρύτερα : pop, r & b , hiphop και rock. Εκπέμπει σε 24ωρη βάση και το πρόγραμμα του αποτελείται κατά 35% από ελληνικό και 65% από ξένο ρεπερτόριο.

 Η πρώτη εκπομπή του MAD RADIO που εκπέμπει καθημερινά 7:00 – 10:00 το πρωί είναι το «The Mappes Show» και οι πρωταγωνιστές του είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Νικόλα Ράπτη ,τον Στέφανο Gateley και τον Stam Din Dan Done.Η εκπομπή συνδυάζει ψυχαγωγία, ενημέρωση, ξεκαρδιστικές φάρσες που ποτέ δεν έχεις ξανακούσει και φυσικά πολύ μουσική !!!


Συνεχίζουν στις 17:00 – 19:00 ο Αλέξανδρος Πρωτοπαπάς και η Μαίρη Συνατσάκη με το «Της Ώρας»!!! Θές να πάθει πλάκα ο φίλος σου όταν ακούσει το όνομά του στο ραδιόφωνο ; Το «Της Ώρας» είναι εδώ για να παίξει τις αποκλειστικά δικές σου αφιερώσεις δυνατά!!! (Μπείτε στο www.facebook.com/madradiopage και κάντε την αφιέρωσή σας ή στέλνοντας την αφιέρωσή σας με γραπτό μήνυμα στο 54003)


Τελειώνοντας , το απογευματόβραδό σου θα κλείσει με τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και την Μαίρη Ρετσίνα που έρχονται με το «Μουσικοχορευτικό Show» . Καθημερινά, από τις 19:00 – 21:00, έτοιμοι για όλα , με άγριες διαθέσεις για να σας ξεσηκώσουν με τις τελευταίες επιτυχίες(back2back) και για να παίξετε το γνωστό παιχνιδάκι «Κάψε τον παραγωγό»* !!! (Για να συμμετάσχετε στο παιχνίδι στέλνεις τον αριθμό του τηλεφώνου σου με την ένδειξη ΚΑΨΕ είτε ως μήνυμα στο www.facebook.com/madradiopage είτε με γραπτό μήνυμα στο 54003)

Κι επειδή για όλα έχουν μεριμνήσει , υπάρχει και η webcam για εκείνους  που θέλουν να παρακολουθούν τι γίνεται μέσα στο στούντιο του «MAD RADIO» ανά πάσα στιγμή και δευτερόλεπτο !!! www.youtube.com/watch?v=7CMdx8xCloY  
Και μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα στο facebook και subscribe στο κανάλι 1062madradio στο YouTube .

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Το παιχνίδι είναι η κλασσική κρεμάλα. Ο παίκτης που βγαίνει στον αέρα διαλέγει έναν από τους δύο παραγωγούς. Αν ο παίκτης βρει την λέξη τότε ο παραγωγός «καίγετε» και αναγκάζεται να κάνει μια δοκιμασία(κάθε μέρα διαφορετική). Αν όχι τότε ο παίκτης βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει με όλη του την δύναμη «MAD RADIO 106,2».Την επόμενη μέρα, ύστερα  από το παιχνίδι, ανεβαίνει στο ένα βίντεο από τους «καμένους» παραγωγούς. Ακολουθεί παράδειγμα.
www.youtube.com/watch?v=eqcJC_fW9as
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε και :

*Πηγές:










Σχόλια

  1. Έλα ρε Γιώργο! Πιστεύω ότι μετά από αυτή τη στήλη θα γίνουμε όλοι φαν του mad, σαν και εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ μπράβο,επιτέλους κάτι καλλιτεχνικό!Πολύ ωραίο άρθρο φίλε μου,θεικές φωτογραφίε και φαντάζομαι θα χαιρόταν ιδιέτερα η Μαίρη εάν ένα πουλάκι της έλεγε για αυτό το άρθρο!Με πιάνεις? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχα ! Εύα αυτό είχα σκοπό !!!
    Φίλιππε ελπίζω !! ;D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα! Εύα αυτό είχα σκοπό !!
    Φίλιππε ελπίζω ;D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαριτήρια Γιώργο!!! Θα συμφωμήσω με τους προλαλήσαντες... Μου άνοιξες τα μάτια!!! Ήδη σκέφτομαι τι θα κάνω αύρι το απόγευμα και ελπίχω να μην το μάθει όλη η γειτονιά... (κατάλαβες τι εννοώ...) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασικά είναι τόσο καλό που με έπεισες να ακούω mad radio. Συγχαρητήρια Γιώργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρη χαχαχαχ !!! Καλή επιτυχία ;)
    Άφροοο !!! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε !!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ έτσι και αλλιώς ακούω mad radio ,παρεπιπτόντος τέλειο άρθρο.Έχω όμως μια απορία.Επειδή είδα το βιντεάκι στο youtube η Ρετσίνα έλεγε για εσένα;Γιατί αν άκουσα καλά είπε 'george papadopoulos'.Να ξέρω για να μην μας πετύχει πουθενά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα σχολικά χρόνια των παππούδων μας (1950-1960) Β΄ Μέρος

Τα σχολικά χρόνια των γονιών μας (1970-1980)

30 χρόνια μετά.... η συνάντηση δύο φίλων