Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Πολλά νέα… Πολλά χάσαμε… Το πήρατε χαμπάρι; Την άλλη εβδομάδα ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Κατάλαβε κανείς πότε πρόλαβε να περάσει ο καιρός; Και μέχρι τότε έχουμε πολλά να σχολιάσουμε και να συζητήσουμε…

Θέμα πρώτο: Χοροεσπερίδα



Η Χοροεσπερίδα που μας πέρασε ήταν πάρα πολύ καλή και η πιο πετυχημένη (από αυτές που πρόλαβα τουλάχιστον…). Τα παιδιά που ήρθαν έμειναν ευχαριστημένα και τα πρωτάκια μας πήραν μία ιδέα για το τι είναι η χοροεσπερίδα… Και εις ανώτερα λοιπόν!




Θέμα δεύτερο: Βαθμοί!

















Όπως κάθε χρόνο, μαζί με τα Χριστούγεννα πρέπει να υποστούμε και ένα ακόμη γεγονός.
Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου θα έρθουν οι γονείς μας, στολισμένοι με τα καλά τους, θα πάρουν
τους βαθμούς μας και θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και με τους καθηγητές. Καλέστε μερικά ασθενοφόρα απ’ έξω για τυχόν καρδιακά (!)

*Πρέπει να σημειώσω πως η πολυαγαπημένη μας ανταποκρίτρια Εύα Τζανακάκη έχει ετοιμάσει ένα υπέροχο άρθρο για τους βαθμούς και όλη την ιστορία που χτίζεται γύρω από αυτούς. Μείνετε συντονισμένοι…


Θέμα τρίτο: Χριστουγεννιάτικο παζάρι



Το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα λάβει χώρα (όπως κάθε χρόνο) δίπλα στο πανέμορφο Χριστουγεννιάτικό μας δέντρο την ημέρα των βαθμών. Παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, αξεσουάρ, Χριστουγεννιάτικα είδη, είδη δώρων και χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα γλυκά. Όλα έχουν κατασκευαστεί από μαθητές, καθηγήτριες και γονείς. Εάν κάποιος γονιός ή μαθητής επιθυμεί να συμμετάσχει και να βοηθήσει στην προετοιμασία και την οργάνωση, παρακαλώ να επικοινωνήσει με τις υπεύθυνες καθηγήτριες: κα Αναγνωστάκη, κα Σταμπέλου, κα Λουτράρη, κα Κινικλή και κα Αδρουτσοπούλου.


Θέμα τέταρτο: Οι αποκλειστικότητες…


Ένα ολόκληρο σχολείο έχει σηκωθεί στο ένα πόδι με τις συνεντεύξεις… Μία από τις πιο κρίσιμες και πιεσμένες περιόδους της σχολικής χρονιάς, η συντακτική ομάδα ξεκίνησε μία δημοσιογραφική εκστρατεία με θέμα: Οι καθηγητές στα θρανία. Σχεδόν όλοι οι καθηγητές και οι καθηγήτριες μας δέχτηκαν να δώσουν συνέντευξη και να μας αποκαλύψουν τα κρυφά μυστικά τους… Έκανε άραγε σκονάκια η κυρία Σαμιώτη;;; Τι εμπειρίες είχε ο κύριος Σκλαβούνος;;; Μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα έχουμε τα ζουμερά αυτά θέματα αποκλειστικά στο blog μας!

Θέμα πέμπτο: 21 Δεκεμβρίου…




Το τέλος του κόσμου; Μία κιβωτός που θα μας σώσει; Η εκπλήρωση της προφητείας των Mayas; Η ευθυγράμμιση των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος; Ό,τι και αν συμβεί από όλα αυτά, σημασία έχει πως κλείνουμε για διακοπές Χριστουγέννων! Οπότε κάντε λίγη υπομονή ακόμα και μετά ξεκούραση και… αγγελάκια στα χιόνια! (Να ‘χαμε κιόλας χιόνια…)



                                                             Δημήτρης Φειδάνογλου

Σχόλια

  1. Μία συμβουλή στους καθηγητές..Μαζί με τους βαθμούς να μοιράζετε κι υπογλώσσια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααα, μη νομίζετε, κι εμείς θα τα χρειαζόμαστε!!!

    Όσο για τις 21 Δεκέμβρη, θυμήθηκα κάτι που είπε ο Λαζόπουλος, να μας πουν τι ώρα θα γίνει η Συντέλεια για να βάλουμε τα καλά μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...πάντως η Αννούλα χαμογελάει με τον έλεγχό της, άρα θα πήρε άριστα! Τι καταπίεση κι αυτή με το Άριστα. Δηλαδή, αν δεν πάρουμε Άριστα δεν θα χαμογελάμε πια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά είναι να πήρε η Αννούλα άριστα... Εμείς να δούμε τι θα πάρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε πάλι τα ίδια... όσα άρθρα και να γράψουμε, εσείς εκεί...:) Αλλά, εντάξει, δίκιο έχετε, αγωνία υπάρχει. Ευτυχώς όμως θα πούμε και τα κάλαντα πριν κλείσουμε και θα ξεχαστούν όλα!

      Διαγραφή
  5. Καλά εγώ δεν πολύ πιστεύω και πολύ στο τέλος του κόσμου.Αλλά περιμένω πως και πως να ανέβει το άρθρο με τους καθηγητές.Όσον αφορά τους βαθμούς εγώ προσωπικά θα πάω με τον σταυρό στο χέρι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά Ελένη έγραψες πάλι... Όντως οι περισσότεροι θα κάνουν προσευχές, μετάνοιες, τάματα, ευχέλαια, τα πάντα. Εγώ προσωπικά σκέφτομαι να κάνω και Φανουρόπιτα για... τους χαμένους βαθμούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα σχολικά χρόνια των παππούδων μας (1950-1960) Β΄ Μέρος

Τα σχολικά χρόνια των γονιών μας (1970-1980)

30 χρόνια μετά.... η συνάντηση δύο φίλων