Twilight Breaking Dawn: Part 2


Όσοι δεν έχετε πειστεί ακόμη για το γεγονός ότι το Έπος του Λυκόφωτος είναι θρίλερ, σίγουρα θα πειστείτε με το δεύτερο μέρος της τέταρτης και τελευταίας ταινίας της σειράς αυτής.




Η Τριλογία του Λυκόφωτος, το έπος που έχει σπάσει τα ταμεία παγκοσμίως επιστρέφει με ένα μοναδικό “Come Back” το “The Twilight Saga : Breaking Dawn (Part 2).  Έτσι πληροφοριακά : οι συνολικές εισπράξεις της ταινίας «Xαραυγή Μέρος 2» έχουν φτάσει μέχρι στιγμής τα 340 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

Δείτε και το τρέιλερ για να μπείτε στο “vampire” κλίμα ;D




Σε αυτό το μέρος της ταινίας μπορώ να πω ότι πρωταρχικό ρόλο έχει η Μπέλα, αφού ύστερα από 18 χρόνια ζωής ως κανονικός άνθρωπος, μεταμορφώθηκε σε βρικόλακα. Αντιμετωπίζει λοιπόν τα πράγματα με άλλη όψη και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να μην χάσει το παιδί της.Το όλο έργο πλέκεται γύρω άπο την μικρή Ρενεσεμέ, κόρη της Μπέλας και του Έντουαρντ, καθώς η μικρή αποτελεί μεγάλο και σημαντικό κίνδυνο σύμφωνα με τους Βολτούρι που είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να την εξοντώσουν.



Η προσωπική μου γνώμη για το όλο έπος δεν είναι και η καλύτερη, διότι παρακολουθώντας κάθε ταινία παρατήρησα έντονα στοιχεία υπερβολής. Παρόλο που είχα κερδίσει πρόσκληση για την πρεμιέρα δεν παραβρέθηκα, όμως αποφάσισα να πάω τελικά (τι τσάμπα είδα τα υπόλοιπα;) Βλέποντας όμως την τελευταία ταινία κάτι άλλαξε μέσα μου, πιστεύω πως είναι η έντονη αγωνία και η επικράτηση του φόβου σε συνδυασμό με το σασπένς και … ένα σας λέω, βγαίνοντας από την αίθουσα του σινεμά τους έβλεπα όλους βαμπίρ ενώ κυκλοφορούσα με ένα ελαφρύ τρέμουλο και ιδρωμένες παλάμες!



 …. Α και μην ξεχάσω το ανυπέρβλητο βλέμμα της κυρίας από πάνω (βλέπε εικόνα με θανατηφόρο βλέμμα) Τρέχτε όσο προλαβαίνετε !!!

Υ.Γ. Μην “ψαρώσετε” … και καλή απόλαυση !

                                                                                             Γιώργος Παπαδόπουλος

Σχόλια

  1. Έλα βρε Γιώργο, σιγά το θανατερό βλέμμα κι εσύ!
    Σοβαρά πάντως, είναι άξιο συζήτησης γιατί τόσα νέα παιδιά γοητεύονται από τον τρόμο ή και από τη φυσιογνωμία των βαμπίρ. Τι είναι αυτό που κάνει τόσο δημοφιλή αυτή την τριλογία όπως και την προηγούμενη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως γράφω παραπάνω εγώ δεν είμαι φάν αλλά μου άρεσε πολύ η αγωνία και το σασπένς ... τώρα για τους φανάτικς δεν μπορω να μαντέψω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο άρθρο... Δυστυχώς, με κυνηγάει το πνεύμα την Μπέλα και δεν κατάφερα να τη δώ ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδη θα μπορουσα να πω οτι ειμαι ενας μεγαλος "fan" του λυκοφωτος μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι εινα η καλυτερη ταινια της σειρας.Ως αναφορα στο θεμα του "τρομακτικου" ηταν φυσιολογικο αλλα στο θεμα της πλοκης των "εφε" και των σκηνικων εσκιζε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο! Φαίνεται πως οι γνώμες μας για την ταινία συμβαδίζουν!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα σχολικά χρόνια των παππούδων μας (1950-1960) Β΄ Μέρος

Τα σχολικά χρόνια των γονιών μας (1970-1980)

30 χρόνια μετά.... η συνάντηση δύο φίλων