Φτηνές ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!



Φέτος, ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε άκρως οικονομικά, καθώς η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους. Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε κάποιες όμορφες ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Ένας όμορφος και απλός τρόπος για το στολισμό για τις διακοπές είναι να καλύψετε ένα ψηλό ποτήρι με μια απλή σύνθεση από πολύχρωμα στολίδια που θα μπορούσαν να ταιριάζουν με την παλέτα χρωμάτων των δωματίων ή θα μπορούσατε να πάτε με τα παραδοσιακά χρώματα των κόκκινων και των πράσινων στολιδιών, καθώς και να προσθέστε μερικά γυμνά κλαδιά.

Δέντρα φτιαγμένα από υλικά όπως κλαδιά δέντρων και άλλους τρόπους, που θα δώσουν μια προσωπική πινελιά στα φετινά σας Χριστούγεννα και θα σας δώσουν την χαρά ότι είναι κάτι που κάνατε μόνοι σας.


χριστουγεννιάτικο δέντρο από... κρεμάστρες!

Μια όμορφη ιδέα διακόσμησης για τις μέρες αυτές είναι ένα ημερολόγιο που θα μετράει έως εκείνη την μέρα. Στην αγορά υπάρχουν πολλά, αν θέλετε να αγοράσετε ένα, όμως η ευχαρίστηση θα είναι μεγαλύτερη, αν φτιάξετε ένα δικό σας. Θα χρειαστείτε μανταλάκια, ένα κομμάτι ξύλου ή χαρτόνι, λίγο χρώμα και διακοσμητική ταινία whashi tape.



Το χαρτί είναι το τέλειο υλικό για σπιτικές διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων. Τέτοια στολίδια δεν θα σας κοστίσουν πολύ, αλλά με όλα αυτά τα διαφορετικά είδη χαρτιού που είναι διαθέσιμα μπορείτε να καταλήξουμε σε κάτι πολύ καλό και δημιουργικό. Από το χαρτί μπορείτε να κάνετε τα λουλούδια, μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα, παγωτά, ζώα, καρδιές και πολλά άλλα πράγματα που θα μπορούσαν να βρουν εύκολα μια θέση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Απολαύστε αυτές τις "φτιάξτο μόνος" σου ιδέες.


Πηγή: http://www.olagiatingunaika.gr


                                                                                          Αλεξάνδρα Παπαγεωργοπούλου



Σχόλια

  1. Μπράβο ρε Αλεξάνδρα... Έχεις απόλυτο δίκιο. Φέτος θα χρειαστούμε πολλές οικονομικές ιδέες. Άλλωστε, κάτι δείχνει πολύ πιο όμορφο όταν το κάνεις με τα χεράκια σου και ξέρεις πως είναι μοναδικό και δεν θα υπάρξει άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα πάρω το δέντρο με τις κρεμάστρες!!!
    Εσείς ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα σχολικά χρόνια των παππούδων μας (1950-1960) Β΄ Μέρος

Τα σχολικά χρόνια των γονιών μας (1970-1980)

30 χρόνια μετά.... η συνάντηση δύο φίλων